Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer om hur vi hanterar våra personuppgifter här.

Lita Multi-THC/Urin-Id, 25st

Artnr: ULM3-2 Pris:

MULTI-THC visar 3 olika nivåer av THC samt manipulation.


THC 50/ THC 200/ THC 800/oxidanter-kreatinin-pH


Oxidanter testar för närvaron av oxidationsmedel såsom blekmedel och väteperoxid. Normal mänsklig urin ska inte innehålla oxidanter.


Kreatinin är en slaggprodukt från kreatin; en aminosyra som finns i muskelvävnad och i urin. En person kan försöka omintetgöra ett test genom att dricka stora mängder vatten eller diuretika, såsom örtteer för att "spola" systemet. Kreatinin är ett sätt att kontrollera spädning, som är den vanligaste manipulationsmetoden. Lågt kreatinin tyder på utspädd urin. 
Frånvaron av kreatinin säger att provet inte är urin.


Ph för normal urin skall vara mellan 4.0 och 9.0 på skalan. Värden utanför dessa gränser, pekar på manipulation. Eventuellt har tvål, citron eller ammoniak tillsatts vilket leder till felaktigt negativt resultat på ett drogtest, särskilt för amfetaminerna.


För en säkerställd nedtrappning av THC-värden ska laboratorieanalys med kvot användas. Se våra urinanalyser

25 per Kartong
Relaterade produkter