Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer om hur vi hanterar våra personuppgifter här.

Portalen är en självbetjäningstjänst som möjliggör för er att digitalt fylla i och skicka in remisser för saliv, urin och blod till vårt laboratorium. Här kan ni även övervaka alla analyssvar, skicka in garantiärenden och få tillgång till utbildningsmaterial. Vår ambition är att ni framöver ska välja att hantera alla era remisser och analyser digitalt i portalen för att lättare överblicka processen och för ökad säkerhet.

Portalen följer PDL (Patientdatalagen) rörande information vilket säkerställer att personuppgifter och all kommunikation hanteras säkert.

Fördelar med analysportalen

 

  • Allt på en plats

  • Fyll i och skicka remisser digitalt – komplett historik och alla remisser på samma plats

  • Guidning när ni fyller i remissen för att hjälpa er välja rätt analys

  • Minimerar felmarginal – när ni fyller i remissen digitalt KAN det aldrig bli fel från labb i form av felstavad mailadress, fel kundnummer eller liknande

  • Fullständig överblick över alla analyssvar, nya som äldre

  • Skapa och hantera garantiärenden direkt i portalen

  • Logga in med Mobilt BankID eller SITHS-kort för högre säkerhet

Kom igång

Det enda ni behöver göra för att börja använda portalen är att kontakta oss och uppge personnummer för en medarbetare, som därefter kan logga in direkt med Mobilt BankID.

Sedan kommer ni själva kunna lägga till fler medarbetare.

Kontakta oss på info@prodiagnostics.se eller ring oss på 040-685 00 88 för att bli upplagda eller för att få mer information!