Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer om hur vi hanterar våra personuppgifter här.

Finalist i EY Entrepreneur of the Year!

2021-10-19

Prodiagnostics grundare Susanne Nidemar är en av finalisterna i EY Entrepreneur Of The Year, region syd.

Utmärkelsen syftar till att uppmärksamma entreprenörer som spelar en viktig roll för Sveriges tillväxt och välfärd, och att inspirera morgondagens entreprenörer.

- Jag är naturligtvis både tacksam och stolt över en sådan här utmärkelse, det är en bekräftelse på att vi gör rätt saker, säger Susanne Nidemar.

- Men utan otroliga medarbetare, kunder och samarbetspartners hade vi inte varit någonting. Jag vill rikta ett stort tack till er - utan er skulle det inte vara en resa. Tillsammans jobbar vi för ett drogfritt samhälle.

Inför EY Entrepreneur Of The Year har Sverige delats in i sex regioner där varje region har sin egen jury, beståendes av företrädare från det lokala näringslivet. Vinnarna i varje region tävlar sedan i den nationella finalen.

Den 15 november avgörs Region Syd i Malmö. 

För mer information: www.eoy.se