Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer om hur vi hanterar våra personuppgifter här.

Prodiagnostics Garanti

Vi garanterar urinstickans resultat. Skulle urinstickan uppvisa annat resultat än vad verifieringen av urinet visar i vårt laboratorium, så betalar vi analysen. Detta ger er kostnadsgaranti och oss information om nya korsreaktioner. Det gäller förstås inte om klienten äter medicin med känd korsreaktion för drogtestet ifråga.

För att garantin ska gälla, ska det vara urin från samma provtagning som används för att verifiera stickans resultat. Såvida inte klienten testat positivt på amfetamin. I det fallet går det bra då spårtiden är betydligt längre i salivanalysen än i urinanalysen. Du skickar in fotot till oss samtidigt som du skickar provet för verifikation till labbet.

Ni väljer följande analys för garantiärenden: "verifikation av snabbtest, ange drog". 

 

För att utnyttja garantin, gör så här:

-        Fäst en av labb-streckkoderna någonstans på stickans överdel.

-        Lägg stickan vid/på den tomma förpackningen så att LOT-nr syns och ta ett foto. OBS! Tänk på att fotot ska vara taget på stickan vid rätt avläsningstid (efter 5-10 minuter i urinprovet) och med aktuell drog uppåtvänd, synlig på fotot.

-        Maila bilden/bilderna till oss på info@prodiagnostics.se. Det går även bra att skicka sms till någon av våra produktspecialister på deras resp. mobil.

-        Ange vilka läkemedel patienten står på samt vilken substans det är klienten ifrågasätter positivt resultat på.

 

Då ser vi 3 viktiga saker: Resultatet och Lot-numret på stickan samt numret på analysrapporten. Vi bevakar analysrapporten så resultaten stämmer överens. Skulle det inte stämma så står vi för labb-kostnaden. På det sättet får vi veta om det finns okända korsreaktioner och som tack för informationen tar vi kostnaden.