Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer om hur vi hanterar våra personuppgifter här.

Åtgärder COVID-19

BÄSTA KUND

Prodiagnostics arbetar för att alla våra kunder ska känna sig nöjda och trygga med våra leveranser av drogtester, information och utbildningar.  Prodiagnostics vill säkerställa att alla medarbetares (egna samt kunders) säkerhet på arbetsplatsen är av högsta prioritet.

Prodiagnostics följer händelseförloppet med Covid-19 viruset noggrant från myndigheter och nyhetsrapportering.

Vi vill tydligt informera er hur Prodiagnostics förhåller sig och arbetar i denna ovanliga situation för att minimera risk för smitta.

  • Vi erbjuder alla våra kunder online utbildningar. Dessa har exakt samma innehåll som när vi är på plats. Besök som är inbokade ombokas och ersätts om kund önskar med våra populära online utbildningar via TEAMS, Skype eller liknande.
  • Verksamheten kommer att bedrivas som vanligt med anpassade rutiner efter rådande omständigheter, vi kan i dagsläget inte se att leveranserna kommer att påverkas ut till kund. 
  • Prodiagnostics AB följer dagligen alla nyheter och kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder i enlighet med myndigheternas rekommendationer.
  • Om risken finns att någon medarbetare utsatts för smittorisk för coronaviruset kommer den personen att isoleras från arbetet under de minst 14 dagar som i dagsläget rekommenderas enligt 1177 Vårdguiden och smittspårning kommer att göras enligt Smittskyddslagen. 

  

      Har ni frågor angående ovanstående tveka inte att kontakta oss.

      Telefon: 040-685 00 88

Email: info@prodiagnostics.se

Vi på Prodiagnostics vill att ni ska känna er trygga med oss som leverantör av drogtester och analyser och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Susanne Nidemar