Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer om hur vi hanterar våra personuppgifter här.

JOBBA SOM PROVTAGARE

Eftersom vi kontinuerligt växer ökar också behovet av provtagare som utför drogtester på plats hos våra uppdragsgivare. Vi använder juridiskt hållbara salivanalyser med snabb och bekväm provtagning.

Som provtagare hos oss erbjuds du en flexibel roll där du blir del av ett expansivt företag som är ledande i sin bransch. Här får du möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla lösningar, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet. 

Rollen som provtagare ställer krav på självständighet och stort eget ansvar. Du bör ha möjlighet att styra över ditt eget schema och kunna planera in provtagning den tid som passar bäst för uppdragsgivaren. Körkort och tillgång till bil är ett måste.

Om du tycker att detta låter intressant är du varmt välkommen att inkomma med din ansökan. Fyll i formuläret som du finner nedan och bifoga det tillsammans med CV och personligt brev i ett mail som du skickar till info@prodiagnostics.se

Hör av dig!